Menu Color:
Main Color:
Käyttäjätunnus esim: Virtanen Ville
Salasana esim: 000999
 

Myy, osta vai vaihda tavaroita ja palveluja Torilla!

Ilmoituksen jättäminen edellyttää voimassa olevaa Juoksijan, Hiihdon, Kunto & terveyden tai Pyöräily+Triathlonin tilausta. 

 

Ohjeet

Tori on juoksun, hiihdon, pyöräilyn ja triathlonin harrastajien kauppapaikka. Torilla voi myydä, ostaa tai vaihtaa tavaroita ja palveluja. Torilla voit myydä esimerkiksi juoksukenkiä, monoja, suksia, pyöriä, mittareita ja osallistumisoikeudet tapahtumiin. Osto- ja myynti-ilmoituksen jättäminen vaatii kirjautumisen Juoksija-kortin tiedoilla.

Toimi näin

Kirjaudu sisään Juoksija-korttitunnuksillasi. Varmista, että tilaajatiedoissasi on nykyinen sähköpostiosoitteesi, koska saat mahdollisen kauppakumppanin yhteydenotot siihen. Sähköpostiosoitetta ei tarvitse laittaa myynti-ilmoitukseen, jolloin se ei päädy asiattomaan käyttöön.

Valitse ”Jätä uusi ilmoitus” ja täytä ilmoituksen tiedot. Voit lisätä kuvan esim. myytävästä tuotteesta. Kuvan maksimi koko on 1MB ja kuvan tallennus muoto voi olla jpg, tif, png, bmp tai pdf.  Kuva skaalataan automaattisesti max. 600px leveäksi.
Voit poistaa ilmoituksen, kun tuote on myyty. Ilmoitus on esillä 2 kuukautta, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti.

Tiedustelut palvelun käytöstä tilaukset@juoksija-lehti.fi tai 09-4342040. 

 

 
Lisaa  Lisaa   

14.12.2017
Polar RC3 GPS-juoksutietokone
Hinta: 48,00 €
Myyn Polar RC3 GPS- juoksutietokoneen, sykelähettimen H3, USB-kaapelin, kaksi (2) sykevyötä ja pikaoppaan. Hankittu 2013 (kuitti), täyshuollettu takuuseen 2014. Toimii moitteita, siisti. Juoksutietokoneessa GPS-toiminto, jossa monipuoliset ominaisuudet; mm ohjaa lähtöpisteeseen jos olet hieman eksyksissä. Tietoja ja tuotetuki https://support.polar.com/fi/Tuotetuki/RC3_GPS. Laite Espoossa, käteiskauppa kasvotusten tai postitus postiennakolla tai tilisiirron jälkeen. Yhteydenotot heikkisjarmo at gmail.com