Menu Color:
Main Color:
Käyttäjätunnus esim: Virtanen Ville
Salasana esim: 000999
  Kirjautumisohjeet


Mistä motivaatiota?

Vuoden pimein ja synkin kuukausi kolkuttelee oven takana, mutta arjen sankarit ja sankarittaret solmivat juoksutossunsa nauhoja joko pilkkopimeässä aamuhämärässä tai sateisessa iltahämärässä. Välillä syödään, levätään, nukutaan ja tehdään töitä. Kaduilla vastaan kävelevät ja kotikolojensa ikkunoista takkatulen äärestä tihrustavat Matti ja Maija Meikälä ... Lue lisää »

Menneen kauden pureskelua

Syksy on perinteisesti uuden alku, mutta siinä missä syksyllä kuuluu spekuloida jo alkavan kauden leirikohteita ja kilometrimääriä, on syytä myös luoda katsaus menneeseen kauteen. Virheistä on aina syytä ottaa opikseen ja "onneksi" omalla urheilu-uralla niitä tulee sen verran tasaiseen tahtiin että ajoittain on jopa runsaudenpulaa mistä valita...   Menneeseen kauteen lähdin kovin odotuksin. Alla oli vuodelta ... Lue lisää »

Matti Hannus: Tonnivitosella tapahtuu

Ratakauden päätteeksi tässä mietittäväksi eräs numerosarja: 16 – 13 – 13 – 9 – 7 – 9 – 9 – 8 – 9 – 11 – 9 – 11. Siinä oli 3.50:n alittajien vuosittainen määrä 1500 metrin juoksussa Suomessa viimeisten 12 vuoden aikana kaudesta 2000 alkaen.Kestävyysjuoksun tason lasku on havaittavissa tässäkin tilastossa, ei kuitenkaan romahdusmaisesti. Tarkalla seulalla siit ... Lue lisää »

Janne Salmi: Rasteilta kabinetteihin

Tasan vuosi sitten jätin maajoukkueen Geneven lentokentälle ja käänsi auton nokan kohti kotia, viiden vuoden pesti päävalmentajana oli ohi. On ollut virkistävää seurata suunnistustapahtumia vuoden ajan ulkopuolisena. Mukavaa on ollut myös harrastaa (tosin satunnaisesti) lajia ilman että kisapaikoilla tutut ja metsien miehet tulevat kyselemään maajoukkueen kuulumisia tai kertomaan omia ajatuksiaan lajin valmennuksesta tai kehitt ... Lue lisää »
 1. Re: Mihin aikaan aamulenkille?

  en tarvi aamulla tunnin lenkille tankkauksia..pari lasia vettä ja mahdollisesti banaanin puolikast t...

  --pekkis

 2. Re: Usain Boltin Charmi

  Heips!Itse en pidä Boltin maneereista. Tiedän, että moni pitää. Makuasia.Olen lähinnä miettinyt, mik...

  --Reader

 3. Re: Lyhyesti virsi kaunis

  Et kerro lainkaan, oletko vahvistanut akillesjänteen ympäristön lihaksia. Lääkärit määräävät yleensä...

  --JL

 4. Re: Usain Boltin Charmi

  Pakko kommentoida tätä vielä näin myöhässä (vaikka tuskin moni enää tätä lukee ja muut kommentoijat...

  --Katja

 5. Re: Lyhyesti virsi kaunis

  Älä lopeta Mikko!

  --MT

 6. Re: Usain Boltin Charmi

  Mielestäni on hyvä, että urheilukentillä on Boltin kaltaisia velikultia. Boltin leikkisyys ei vähenn...

  --Lenkkari

There are no tags.