Menu Color:
Main Color:
Käyttäjätunnus esim: Virtanen Ville
Salasana esim: 000999
  Kirjautumisohjeet

JUOKSIJA-KORTTI -Juoksijan, Hiihdon ja Pyöräily+Triathlon-lehden tilaajien etukortti

 

 JUOKSIJA-KORTTI
Juoksija-kortti on Kustannus Oy Juoksijan kustantamien lehtien tilaajien vahva etukortti. Kortin etuja ovat erikoisalennukset tapahtumien osallistumismaksuista. Yli 50 urheiluliikettä antaa 10-15 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Tilaajille Juoksija-shopin alennukset ovat 10-30 %.
 
 RINNAKKAISKORTTI

Tilaa nyt rinnakkaiskortti Juoksija-kortillesi samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenellesi. Rinnakkaiskortilla saa samat edut ja palvelut kuin pääkortilla. Rinnakkaiskortti on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.
 JUOKSIJAN MOBIILIKORTTI

Juoksijan tilaajat voivat hankkia Juoksijan mobiilikortin puhelimeensa. Kirjaudu sisään sivuillemme ja klikkaa etusivun vasemmasta yläkulmasta tai oheista "Tilaa mobiilikortti" kuvaketta ja päivitä matkapuhelinnumerosi sekä valitse Juoksija-kortin muoto -kohtaan "Mobiilikortti matkapuhelimeen ja tallenna muutos. Huom! Mikäli käytössäsi on jo mobiilikortti ja haluat uuden esim. vaihtuneeseen puhelimeen, ota yhteyttä tilaajapalveluumme.


Juoksija lähettää Lompakko –nimisen sovelluksen asiakkaan matkapuhelimeen. Viesti sisältää helpon asennusohjeen. Tämän jälkeen lähetetään puhelimeesi yksilöity Juoksija-kortti. Juoksijan mobiilikortti toimii  Android-, iPhone- sekä Windows-käyttöjärjestelmiä käyttävissä älypuhelimissa. Juoksijan mobiilikortin käyttöetuja ovat mm. ajantasaiset tiedot Juoksija-kortilla saatavista alennuksista ja karttapalvelu josta löytyvät urheiluliikkeet, joista saat alennuksen kortilla sekä lähetämme mobiilikortin käyttäjille tarjouksia suoraan matkapuhelimeen.