torstai , 6 toukokuu 2021

Aktiivisen naisen juoksureppu – Osprey Tempest 9

Naisten Osprey Tempest on retkeilyyn ja työmatkapyöräilyynkin sopiva juoksureppu. 

Naisille suunniteltu Osprey Tempest 9 on sijoitettu valmistajan kategorioissa vaellusosastoon, mutta se sopii suhteellisen pienen kokonsa takia myös pidemmille juoksuretkille.

Pyöräilykypärälle tarkoitettu Lidlock-kiinnitys puolestaan viittaa työmatka- ja maastopyöräilykäyttöön.

Tempest on ilmava ja joustava ja taskuja on runsaasti. Vyötärötaskuihin mahtuu puolen litran pehmopullo, lisäenergiaa tai vaikkapa puhelin. Näppärät vetolenksut helpottavat taskujen avaamista vauhdissa.

Juomasäiliölle on oma lokeronsa ja repun ulkopuolella on vielä lisätilaa esimerkiksi varatakille. Toisessa viilekkeessä on energiageeleille sopiva tasku ja sauvoille on omat kiinnikkeensä.

Testimme vahvisti käsitystä yleisrepusta. Istuvuus on syytä varmistaa, sillä melko kapealle sijoitetut viilekkeet hankasivat testaajamme kaulaa ja niskaa. Varsinaiseksi polkukisarepuksi kaipasimme suurempia rintataskuja. Parhaimmillaan Tempest on vaelluksessa ja työmatkareppuna, sillä vaatteet ja jopa läppäri kulkevat mukana.

Tempest ja miesten vastaava malli Talon on saatavilla myös isompina kokoina.

Osprey Tempest 9, 100 €

Linkki Ospreyn sivuille.

Lue myös arviomme The North Face Flight Race -repusta.

Teksti Kirsi Montonen ja Pena Rekiranta  Kuvat Osprey

Tarkista myös

Juha Sorvisto – hiihtolenkkejä ja mattotunkkausta [video]

Kestävyyden yleismies Juha Sorvisto on kokenut suunnistaja, kilpakuntoilijoita testaava liikuntafysiologi sekä polkujuoksumenestyjä.

Vastaa

X