sunnuntai , 20 lokakuu 2019
Estejuoksijat Camilla Richardsson ja Janica Rauma mittasivat kuntoaan kevään HCRD:n Vitosella.

Camilla Richardsson ja Janica Rauma: Yhteistyöllä eteenpäin!

Estejuoksijat Camilla Richardsson ja Janica Rauma avasivat estekautensa 19. kesäkuuta Jyväskylän Motonet GP:ssä ajoilla 9.52,46 ja 10.04,35. Kaksikko leireilee parhaillaan Sveitsin St.Moritzissa rakentaen kuntoaan kohti Dohan MM-kisarajaa 9.40.

Miten harjoituskausi on sujunut?

– SM-hallien jälkeen on ollut aika paljon pieniä ongelmia, mutta olen selvinnyt pienillä juoksutauoilla. Kesä on siis tullut vastaan aika nopeasti, mutta onneksi kausi on pitkä ja muutamat kisat ovat menneet viime vuotta vastaavalla tasolla, Janica Rauma kertoo.

– Joulun jälkeen treenit ovat menneet suunnitelmien mukaan. Kisoihin ei ole vielä löytynyt parasta kulkua, mutta tähtäänkin kuntohuipun myöhemmäksi, kertoo Richardsson.

Kuinka harjoittelette yhdessä?

– Leireilemme paljon yhdessä ja nyt olemme 2,5 viikkoa St. Moritzissa. Varsinkin kovissa vetoharjoituksissa pystymme kirittämään toinen toisiamme. Aina ennen kovia treenejä lataudumme And Justice For All -biisin tahdissa ja luomme pientä painetta, jotta treeni kulkisi paremmin, Richardsson ja Rauma kertovat.

Entä muut yhteiset jutut?

– Suunnittelemme kisa- ja leiriajankohdat yhdessä. Pyrimme harjoittelemaan ja kisaamaan mahdollisimman usein samassa paikassa. Teetimme myös yhteiset Noname-kisa-asut, oman tyylimme mukaan, kaksikko naurahtaa.

Teksti Aino Paunonen

Tarkista myös

Iin testijuoksu 1/8 – Ii 19.10.2019

Miehet 10 km 1 Samuli Hussa LNM 33.07 2 Joona Holappa LNM 35.45 3 Aarre …

Vastaa

X