perjantai , 18 tammikuu 2019

heinäkuu, 2019

27heinä11:0036. Jazz-hölkkäKirjurinluotoMatka:Muu

Jazz-hölkkä

Tapahtuman tiedot

Pori Jazz-hölkkä juostaan vuosittain Pori Jazzien aikaan heinäkuussa. Lähtö ja maalipaikka sijaitsevat konserttiareenan vieressä Kirjurinluodossa. Puolet reitistä on asfalttipohjaista ja jälkimmäinen puolisko hiekka- ja purupohjaista ulkoilureittiä. Kirjurinluodolta kilpailureitti suuntaa aluksi kohti Porin keskustaa. Juoksijat pinkovat Raumansillalta Hallituskatua ylös ja ohi Raatihuoneen kohti Keski-Porin kirkkoa. Kirkolta otetaan tiukka vasen ja ylitetään Porinsilta, minkä jälkeen käännytään jälleen vasemmalle kohti Pormestarinluotoa. Pormestarinsillalta alkaa reitin pehmeämpi osuus. Jokirannan pururataa juostaan edestakaisin noin kahden kilometrin verran. Pormestarinsillalle palatessa silta ylitetään ja palataan takaisin Kirjurinluodon puolelle. Loppureitillä kierretään suuri konserttiareena.

Sarjat: 7,7 km M/N, M/N40, M/N50, M60, Kuntosarja. Retkisarja ilman ajanottoa.

Osallistumismaksu 20 e (JK 18 e) ja ilmoittautuminen paikan päällä. Jokaiselle mitali, parhaat palkitaan ja mukana myös arvontapalkintoja.

Paikkakunta, lähtöpaikka ja kellonaika: Pori, Kirjurinluoto uimaranta (Kapellimestarinkatu 1) klo 11 (retkisarja klo 10).

Yhteystiedot: Kari Virtanen 040-5954741 ja info@porinkuntoilijat.fi

Aika

(Lauantai) 11:00

Osoite

Kirjurinluoto

Järjestäjä

Porin Kuntoilijatinfo@porinkuntoilijat.fi

Vastaa

X