maanantai , 17 kesäkuu 2019
Garmin Vivosport -aktiivisuusranneke

Garmin Vivosport – kepeä aktiivisuusranneke

Garminin aktiivisuusranneke mittaa sykkeen ranteesta ja se on varustettu gps-satelliittipaikannuksella. Höyhenenkevyt Vivosport painaa L-kokoisena vain 25 grammaa. Ohut ja joustava ranneke on miellyttävä käyttää, eikä sykemittausyksikkö paina rannetta.

Vertailussa jämerämpään mittariin sekä sykevyöhön aktiivisuusranneke pärjäsi lupaavasti. Testilenkkien lukemat olivat matkanmittauksen ja vauhdin osalta päteviä, ja osalla lenkeistä lukemat olivat lähes identtiset. Sykemittaus ei vakuuttanut yhtä paljon, erityisesti harjoituksen maksimisyke tuppasi heittelehtimään epäuskottavan korkealle.

Kosketusvärinäytöltä ohjattavan laitteen logiikasta saa kiinni helposti, ja lenkille lähtökin onnistuu nopeasti. Akku kestää useita peruslenkkejä ilman latausta – valmistaja lupaa kahdeksan tunnin akunkeston gps-tilassa. Vivosportissa on myös sykevälivaihteluun perustuva stressinseurantatoiminto.

Treeniominaisuuksista huolimatta Vivosport on ensisijaisesti kivasti toimiva ja kevyt aktiivisuusmittari. Ranneketta on saatavilla kaksi kokoa: S/M ja L. Värit ovat musta-harmaa, mustafuksia ja musta-lime.

  • Garmin Vivosport, 219 €

 

Tarkista myös

Reetta Hurskeen tavoite kotimaassa: ”Ykkönen, totta kai!”

Juoksijassa 4/2019 on laaja henkilöjuttu hallikaudella säväyttäneestä aitajuoksija Reetta Hurskeesta. Aitajuoksija Reetta Hurske sijoittui Glasgow’n …

Vastaa

X