keskiviikko , 22 tammikuu 2020

Juoksija-kortti – kestävyysliikkujan vahva etukortti!

Juoksija-kortti on Kustannus Oy Juoksijan kustantamien lehtien tilaajien vahva etukortti. Kortin etuja ovat erikoisalennukset tapahtumien osallistumismaksuista. Kymmenet urheiluliikkeet ympäri Suomen antavat 10–15 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Tilaajille Juoksija-shopin alennukset ovat 10–30 %.

Juoksija-kortti

Juoksija-rinnakkaiskortti

Tilaa nyt rinnakkaiskortti Juoksija-kortillesi samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenellesi. Rinnakkaiskortilla saa samat edut ja palvelut kuin pääkortilla. Rinnakkaiskortti on voimassa aina kuluvan kalenterivuoden loppuun asti. Rinnakkaiskortin voit tilata Juoksija Shopista >>

Juoksija-kortti tuo monet edut

Juoksija-kortti on kestävyysliikkujan vahva etukortti. Juoksija-kortin aktiivinen käyttäjä säästää jopa satoja euroja vuodessa!

Juoksija-kortti on Kustannus Oy Juoksijan kustantamien lehtien – Juoksijan, Hiihdon, Kunto & terveyden ja Pyöräily+Triathlonin – tilaajien etukortti.

Juoksija-kortilla saat alennusta yli 400 juoksu-, hiihto-, pyöräily- ja triathlontapahtuman osallistumismaksusta. Paavo Nurmi Marathon, Forssan Suvi-ilta Combo, Espoo Rantamaraton, Tampere Maraton sekä Vantaan maraton antavat jopa 10 euron alennuksen Juoksija-kortilla! Uutuutena Paavo Nurmi Marathonin alennus kaikista matkoista, sekä Forssan-Suvi-illan alennus myös puolimaratonin ja maratonin osallistumismaksuista 1.1.2019 alkaen.

Tarkemmat tiedot tapahtumista löytyvät netin juoksukalenteristamme, Juoksija-lehden Juoksukalenterista (ilmestyy vuoden toisen numeron liitteenä maaliskuun alussa) sekä lehdissämme julkaistavista ilmoituksista.

Uudet tilaajat saavat Juoksija-kortin sähköisenä ja löytyy nettisiviujen omalta tililtä. Annamme mielellämme lisätietoja Juoksija-kortista ja sen eduista puhelimitse 09-434 2040 ja sähköpostilla tilaukset@juoksija-lehti.fi.

Juoksija-lehden verkkokauppa

Juoksija-shopin tuotteista jopa 30 prosentin alennuksia.

Intersport-alennukset

  • Intersport Jumbo -10% normaalihintaisista vaatteista ja jalkineista
  • Intersport Puhos -10%
  • Intersport Kokkola -10%
  • Intersport Pori -10%
  • Intersport Mikkeli -10%
  • Intersport Jyväskylä keskusta -10% vaatteista ja jalkineista, myös tarjoushinnoista. Ei koske seurakauppaa, poistotuotteita tai viheltäen menee kampanjoita
  • Intersport Siilinjärvi -15% normaalihintaisista tekstiileistä ja jalkineista
  • Intersport Kokkola -10%
  • Intersport Lappeenranta 10% jo alennettujen vaatteiden ja jalkineiden hinnoista
  • Intersport Itis -10% kaikista hyllyhinnoista pois lukien seurakauppa, Plussa-tarjoukset, Viheltäen menee-kampanjat sekä sopimushinnat. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin

Alennukset muista urheiluliikkeistä

Hieronta & fysioterapia

Rela-hierojat

Rela-hierojien vastaanotoilta Relakortin hintaan 50€, joka oikeuttaa normaalihintaisista hieronnoista -50% alennukseen.

Flexus Hieronta & Fysioterapia

Flexus Hieronta, Fysioterapia, Helsinki, Töölö.

Juoksija Special: Urheiluhieronta 90 min. Sisältää hieronnan lisäksi ohjeita liikkuvuusharjoitteluun sekä harjoitteita, jotka tukevat juoksuharrastusta. Sopii myös muiden kestävyyslajien harrastajille. Hinta 80 €, Juoksija-kortilla –20% / 64 €.

Juoksijan Huolto+: Urheiluhieronta 60 min. Lihaksia palauttava hieronta. Sopii myös muiden kestävyyslajien harrastajille. Hinta 60 €, Juoksija-kortilla –20% / 48 €.

-10% Fysioterapiapalveluista.

Veli-Matti Aittolan hierontapalvelut

-15% Veli-Matti Aittolan hierontapalveluista

Hierontapalvelut Jari Mikola

-15% normaalihintaisista hieronnoista

Urheilijatestit ja kuntoilijatestit

Tesku urheilija- ja kuntoilijatestit

Alennus kenttätestistä -5 € ja laboratoriotestistä -15 €

X