lauantai , 18 tammikuu 2020

Juoksija-lounge Paavo Nurmi Marathonilla

Juoksija-kortin haltijoille on extrapalveluja Paavo Nurmi Marathonilla 16.–17.8.2019, kuten oma tavaransäilytys sekä juoksun jälkeinen ruokahuolto.

Juoksujen starttiin saakka Juoksija-lounge on avoinna kaikille. Tule ottamaan itsellesi kuvamuisto Juoksija-lehden kannessa, tutustumaan lehtiimme sekä hyödyntämään tapahtumatarjouksiamme.

Juoksujen jälkeen alue on varattu Juoksija-kortin haltijoille, jolloin tarjolla on muun muassa virvokkeita ja palauttavaa naposteltavaa. Tavaransäilytys sijaitsee loungessa ja mahdolliselta sateelta suojassa.

Jos olet ilmoittanut Juoksija-korttisi numeron tapahtumaan ilmoittautuessa, saat numerolappuusi tunnisteen, jolla pääset sisään loungeen. Mikäli et ole ilmoittanut Juoksija-kortin numeroa, pääset loungeen Juoksija-korttia näyttämällä. Kortin löydät nettisivujemme omalta tililtä.

Jos et ole vielä tilaaja, tutustu lehtiimme osoitteessa www.juoksija-lehti.fi/shop ja saat upeita etuja käyttöösi!

Hyödynnä myös Juoksija kestotilaus + Paavo Nurmi Marathon osallistumisoikeus etuhintaan 75,00 euroa*. Tilaa heti osoitteesta www.juoksija-lehti.fi/tuote/pnm

Tästä Paavo Nurmi marathonin kisasivuille.

Juoksija-kortti löytyy omalta tililtä.

 *Paavo Nurmi Marathon -tarjous koskee vain uusia, Suomeen tehtäviä tilauksia.
Tarjoukseen on oikeutettu henkilö, jolla ei ole ollut voimassa olevaa Juoksija-lehden tilausta viimeisen kahden vuoden aikana.

Tarkista myös

Vauhtikestävyys nostaa tuloskuntoa

Hyvällä peruskunnolla tyylikkäästi maaliin, vauhtikestävyydellä tulokset paremmiksi. Näin voisi tiivistää kuntojuoksijan ohjeet maratonilla, puolikkaalla ja …

Vastaa

X