torstai , 9 heinäkuu 2020
361° KGM2 2

361° KGM2 2

Tänä vuonna Suomeen rantautuneen 361°-merkin vauhtikenkien osastoon kuuluva KgM2 2 on tarkoitettu maantiekisoihin ja triathlonisteille. Merkin kevein malli on Feisu (esittely tässä klinikassa), KgM2 2 antaa hieman enemmän tukea, mikä on hyvä asia varsinkin maratoonareita raskaammille triathlonisteille.
361° KgM2 2:n välipohja on kaksikerroksinen. Kiertojäykkyys on kevyeksi kengäksi varsin vahva. Päällinen on perinteiseen tapaa rakennettu, mutta materiaaleja on käytetty vähän kuten kevyeen kenkään kuuluukin.
Testijuoksijamme mielestä KgM2 2 on karun oloinen kenkä, josta mukavuudet on karsittu pois.
Tuntuma alustaan on läheinen, mutta notkeutta ja elävyyttä saisi olla enemmän. Mallin muoto on varsin tasapohjainen, joten tietty elävyys jää puuttumaan kengän toiminnasta. Niukka ja kovahko vaimennus sopii vauhtijuoksuun.
Lesti on kapeahko, mikä sopii tämän luonteiseen kenkään. Iltti on todella ohut, joten nauhat saattavat painaa jalkaan, jos niitä joutuu kiristämään tiukaksi.
Istuvuus kannasta ja keskiosasta on kohtuullinen. Kantaosan reunat ovat kisakenkämäisesti muotoiltu, ei hankaa kehräsluuhun.

Sopii Kilpa- ja vauhtiharjoitteluun, jos haluaa hieman enemmän vaimennusta kuin keveimmiltä kilpakengiltä.
Plussaa Hyvä lisä keveiden kenkien sarjaan.
Miinusta Muotoilua saisi olla hiukan enemmän, nyt tasapohjaisuus vaikuttaa tuntumaan. Ohut iltti ei suojaa.

Tekniset tiedot

Kengän tuki Neutraali
Vaimennus Hyvä kevyeksi kengäksi
Kiertojäykkyys Melko vahva
Käyttötarkoitus Maantielle kilpa- ja vauhtikengäksi
Suositushinta
Droppi 9 mm
Paino Miehet 240 g (keskikoot)

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X