torstai , 6 toukokuu 2021

Asics GEL-FujiSetsu 2 G-TX

Juoksija-lehden arvio

Lenkkarimaiseen FujiSetsuun ei ole tehty muutoksia. Paksuhko ja pehmeä pohja saa aikaan miellyttävän yleistuntuman. Tuntuma alustaan ei ole tarkin. Rullaus ja ote alustaan ovat kuitenkin  tasapainossa. Pienet mutta terävät nastat (15 kpl) takaavat jäätävän hyvän pidon peilijäällä. Pitoa on riittävästi myös pehmeille alustoille. Nastat tuntuvat jonkin verran läpi päkiän alta sulalla asvaltilla. Vedenpitävä ja lämmin päällinen tukee ja suojaa tuhdin iltin kanssa erinomaisesti jalkaterää. Jämäkkä kantakuppi on varsin pelkistetty.

Sopii: FujiSetsu on varma valinta kuntoilijalle talvijuoksuun. Se on parhaimmillaan rauhallisilla lenkeillä vaativissa olosuhteissa. Kovimpiin vääntöihin sen napakkuus ei kuitenkaan riitä. FujiSetsu on tehty normaalisti askeltavalle juoksijalle. Se sopii laajalle käyttäjäkunnalle.

Asics GEL-FujiSetsu 2 G-TX

Tekniset tiedot

FujiSetsu G-TX:ssä on Gel-vaimennus kannassa ja laadukas Solyte–välipohja. Gore-Tex-kalvo edustaa Goren viimeisintä osaamista, eikä jäykistä kenkää. Ulkopohjan 15 kevyttä nastaa takaavat pidon jäiselläkin alustalla. Lumisiin olosuhteisiin suunniteltu ulkopohjan kumiseos ja pohjan kuviointi tuovat lisäpitoa lumella.

Suositushinta: 179 €
Droppi*: 10 mm
Paino: 324 g (M: US 10), 273 g (N: US 8)
Kengän tuki: Neutraali
Vaimennus:  kevyt ◼︎◼︎◼︎◼︎︎◻︎ vahva
Lestin leveys:  kapea ◼︎◼︎◼︎︎︎◻︎︎◻︎ leveä
Kiertojäykkyys:  kevyt ◼◼︎◻︎︎◻︎︎◻︎ vahva
Käyttötarkoitus: Nastoitettu,Maasto

* Kannan ja päkiän korkeusero

Tarkista myös

Bomarsund Trailrun – Sund 4.8.2018

Miehet 12 km 1 Emil Söderlund Cursores Åland 51.14 2 Isac Holmström JIK 53.37 3 …

Vastaa

X