perjantai , 10 heinäkuu 2020
Asics Novablast

ASICS NOVABLAST

NovaBlast on Asicsin vastaus paksupohjaisiin kenkiin. Mallin ideana on löytää pehmeä ja kimmoisa, jopa trampoliinimainen vaikutus, joka on rakennettu uudella Flytefoam-välipohjalla. Muiden merkin huippumallien geeliä välipohjassa ei ole. Asics korostaa Novablastin ominaisuuksia nopeaan juoksuun ja sekä päkiää että kantaa suojaavaa vaimennusta.

Testijuoksussa kenkä tuntui hyvin vaimennetulta ja kiertojäykältä, ja jäykkyys jatkui myös pitkittäissuunnassa. Mukavaa pehmeyttäkin kuitenkin löytyi.

Lesti on kapeahko. Iltti on kevyt, mutta pysyy hyvin paikoillaan. Iltin ja keveiden nauhojen ansiosta kenkä on helppo laittaa jalkaan. Kantakuppi tuntui kevyeltä mutta napakalta, ja kenkä pysyi ainakin testijuoksijan jalassa hyvin paikallaan. Päällinen on ohutta ja hengittävää. Uuden ulottuvuuden Asicsin mallistoon tuova NovaBlast sopii peruslenkkeilyyn. Ulkonäkö herättää kiinnostusta, ja välipohjan muotoilussa on selvästi otettu vaikutteita Niken suurta huomioita herättäneistä malleista.

Juoksija-lehden testiarvio

Plussaa  Erikoisuus, poikkeaa selvästi valmistajan muista malleista.

Miinusta  Paksupohjaisuus ei varmaankaan toimi kaikilla juoksijoilla.

Tekniset tiedot

Hinta 140 €   Paino 260 g (merkin ilmoittama, koko ei tiedossa)   Droppi 10 mm

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X