perjantai , 10 heinäkuu 2020
Brooks Adrenaline on monipuolinen peruskenkä, myös pronaatiotukea löytyy.

BROOKS ADRENALINE GTS 20

Hyvää vaimennusta tarjoava Adrenaline sopii pronaatiotuestaan huolimatta myös neutraalisti askeltavalle juoksijalle. Painoaan kepeämmältä tuntuvan kengän juoksutuntuma on hyvä, askel rullaa kivasti päkiälle ja tämä on kaikin tavoin helppo tossu juosta. Tuhti vaimennus ja 12 millin droppi sopivat kannan kautta askeltavalle.

Istuvuus on Brooksille tyypillisesti miellyttävä, tiivis ja toimiva. Mukavaksi pehmustettu iltti ja hyvin perinteinen nauhoitus tekevät työnsä juuri kuten pitääkin. Kantapää istuu kengässä napakasti, ja lesti soveltuu parhaiten normaalilevyiselle tai kapeahkolle jalalle.

Vaimennuksessa riittää runsautta, ja tällä kengällä saa huoletta keräillä kilometrejä. Kohtuullisen kimmoisuuden ja rullaavuuden ansiosta Adrenalinella voi huristella satunnaisesti myös vauhdikkaampia treenejä. Jos haluaa käyttää vain yhtä kenkäparia, Adrenaline voisi hyvinkin olla tällainen yleistyökalu.

Ulkonäössä ei ole hulluteltu. Perusmusta ja selkeä logo luovat selkeän ja rauhallisen ulkoasun, joka luultavasti miellyttää useimpia.

Juoksija-lehden testiarvio

Plussaa  Vaimennus, istuvuus, peruslaadukas kokonaisuus.
Miinusta  Uusia juttuja kaipaavalle liian tylsä?

Tekniset tiedot

Hinta 160 €   Paino 301 g (M: US 9,5), 246 g (N: US 7,5)   Droppi 12 mm

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X