perjantai , 10 heinäkuu 2020
Laadukas peruslenkkari Brooks Ghost

BROOKS GHOST 12

Ghost on perushyvä treenikenkä. Se ei loista eikä räisky, mutta hoitaa hommansa varmasti. Juoksutuntuma on pehmeä ja miellyttävä. Helposti juostava tossu on positiivisessa mielessä peruskenkä. Askel rullaa kohtalaisesti, ja parhaimmillaan se on jokapäiväisellä peruslenkillä, jossa ei pahemmin kaahailla.

Paksusti pehmustettu kantaosa istuu mukavasti. Paksu iltti ja hyvä nauhoitus on helppokäyttöinen kombinaatio. Kokonaisuudessaan istuvuus on hyvä. Varpaille on riittävän leveässä päkiäosassa mukavasti tilaa, ja kengän saumaton päällinen ei hierrä.

Vaimennusta Ghostissa on useimmille riittävästi. Vauhdikkaammalle juoksijalle pohja saattaa olla turhankin muhkea, mutta kuntojuoksija nakuttaa tällä lukemattomia mukavia kilometrejä vailla huolen häivää.

Brooksin ystäville Ghost antaa juuri sitä mitä he odottavatkin. Ghostin ulkoasun suunnittelussa ei erikoisuuksia ole haettu, mutta toisaalta, tarvitseeko? Testikenkiemme tumma väri toki sopii rapakeleille.

Juoksija-lehden testiarvio

Plussaa  Laadukas peruslenkkien peruskenkä, mukavuus, sopii monelle.
Miinusta  Ulkonäkö ei erityisemmin houkuttele.

 

Tekniset tiedot

Hinta 160 €   Paino 291 g (M: US 9,5), 253 g (N: US 8,5)   Droppi 12 mm

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X