perjantai , 10 heinäkuu 2020
On Cloudflow tarjoaa laatua ja ulkonäköä

ON CLOUDFLOW

Maltillisesti muuttunut Cloudflow on kevyt peruslenkkeilyyn sopiva harjoituskenkä. Tuntuma alustaan on läheinen. Mikään runsaasti vaimentava tossu tämä ei ole, vaan juoksutuntumaa voi luonnehtia kovahkoksi, etenkin hiljaisissa vauhdeissa.

Kovemmassa reippailussa vaimennus herää eloon ja paranee. Keveydestään ja notkeudestaan huolimatta rullaavuus jää keskinkertaiseksi, ja kenkä on tuntumaltaan varsin eloton.

Istuvuus on kauttaaltaan melko hyvä, erityisesti ilahduttaa jämäkäksi muotoiltu kantakuppi. Suhteellisen ohut iltti pysyy hyvin paikoillaan, mutta ohuet ja liukkaat nauhat eivät ole kaikkien mieleen. Lesti on leveydeltään keskitasoa tai kapeahko.

Melko kiertolöysä kenkä sopii parhaiten neutraalille askeleelle, ja ominaisuudet reippaisiin harjoituksiin. Erittäin hienosti viimeistelty ja laadukkaan oloinen kenkä kerää näyttävällä ulkonäöllään katseita, ja tyylikäs tossu sopii myös vapaa-aikaan.

Juoksija-lehden testiarvio

Plussaa  Viimeistelty ulkonäkö, istuvuus, keveys.
Miinusta   Kovahko vaimennus, eloton juoksutuntuma.

Tekniset tiedot

Hinta 150 €   Paino 258 g (M: US 10), 212 g (N: US 8,5)   Droppi 6 mm

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X