perjantai , 10 heinäkuu 2020
Salomon Sonic Accelerate on napakka vauhtitossu.

SALOMON SONIC 3 ACCELERATE

Peruslenkeille ja vauhtitreeneihin tarkoitettu Accelerate on kevyt ja tuntumaltaan napakka harjoitustossu. Kovahko vaimennus pääsee oikeuksiinsa vauhdin kasvaessa.

Istuvuuden osalta testaajien suurin huomio kiinnittyi matalaan ja epätavallisesti muotoiltuun kantakupin reunaan, joka ei sovellu kaikille. Lesti sopii hieman leveämpäänkin jalkaan, ja etu- ja keskiosan istuvuus on hyvä. Nauhoitus jakoi mielipiteitä: tiheä nauhoitus hyvää ja iltti varsin mukava, mutta ohuet ja liukkaat nauhat eivät kaikkia miellyttäneet.

Myös juostavuuden osalta mielipiteet vaihtelivat, toiset juoksisivat tällä pidemmätkin lenkit, mutta parhaimmillaan tämä kohtuullisen hyvin rullaava tossu on vauhtijuoksuissa. Päkiäosan taipuisuutta edistää ulkopohjan poikittaiset urat. Melko kiertojäykkä ja jämäkkä kenkä ei lysähdä askeleen alla.

Sopivin käyttäjä Acceleratelle lienee peruslenkeillään melko kevyisiin kenkiin ja napakkaan juoksutuntumaan mieltynyt juoksija. Ulkomuoto miellyttänee simppelin tyylin ystäviä.

Juoksija-lehden testiarvio

Plussaa  Napakka juoksutuntuma, keveys.
Miinusta  Originellisti muotoiltu kantakupin reunus ei sovi kaikille, turhan kova vaimennus.

Tekniset tiedot

Hinta 139 €   Paino 246 g (M: US10)   Droppi 6 mm

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X