perjantai , 10 heinäkuu 2020
Salomon Sonic Balance

SALOMON SONIC 3 BALANCE

Neutraaliin jalkaan tarkoitettu Sonic 3 Balance on kevyehkö harjoitustossu. Juoksutuntuma on kovahko ja tuntuma alustaan on läheinen, samaan tapaan kuin Salomonin aiemmissa ”citymaastureissa”. Askel rullaa kivasti kannalta päkiälle.

Istuvuus on kohtuullisen hyvä. Kantapää ja jalan keskiosa pysyvät paikallaan. Toisin kuin viereisessä Acceleratessa, tässä nauhat ovat leveät ja helppokäyttöiset. Iltti on ohuehko, mutta riittävän mukava. Varpaille tilaa on poikkeuksellisen paljon eli tämä kenkä sopii leveäänkin jalkaan. Keskivertolevyisessä jalassa kenkä tuntuu jopa ylileveältä.

Vaimennus on kovahko ja kimmoisuutta saisi olla ripaus enemmän. Se sopii paremmin vauhtitreeniin kuin pitkille lenkeille.

Kokonaisuutena Sonic 3 Balance on mukava yleistossu napakasta juoksutuntumasta pitävälle. Mikään sen ominaisuus ei kuitenkaan nouse erityisen myönteisessä mielessä esiin.

Juoksija-lehden testiarvio

Plussaa  Sopii leveään jalkaan, istuvuus.
Miinusta  Kova vaimennus, kaikki ominaisuudet keskinkertaisia.

Tekniset tiedot

Hinta 139 €   Paino 293 g (M: US10)   Droppi 8 mm

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X