torstai , 6 toukokuu 2021

Salomon SpeedSpike CS

Juoksija-lehden arvio

Salomonin uutuus SpeedSpike on tehty vaativiin olosuhteisiin. Korkea pohjakuviointi ja järeät nastat (15 kpl) pureutuvat upeasti pehmeään alustaan. Tampatulla lumella on järisyttävän hyvä pito, ja tossu on luotettava kaltevillakin alustoilla, virkkoi yksi testaajista. Kovalla ja tasaisella jäällä tuntuma jää etäisemmäksi ja paras pito löytyy nastojen upotessa kunnolla jäähän. Keskinastoista iso apu liukkaissa juurakoissa.

Kiertolöysä Speedspike on vakaa ja tukeva. Se voi vaikuttaa kankealta, mutta sillä rohkenee kurvailla myös epätasaisilla alustoilla. Kenkä rullaa tasapainoisesti ja vaimennusta on melko paljon. Lähes kaikki testaajat ihastuivat napakkaan istuvuuteen. Pikanauhoitus toimii ja päällinen tukee mainiosti. Varpaille on hyvin tilaa. Kestävä päällinen antaa erinomaisen suojan jalalle.

Sopii: SpeedSpike sopii laajalle käyttäjäkunnalle harjoitustossuksi kylmiin olosuhteisiin ja suojaavuutta arvostavalle. Ei kuitenkaan kovimpiin vauhteihin. Unisex-malli.

Salomon SpeedSpike CS

Tekniset tiedot

Tiivis päällinen hylkii likaa ja kosteutta. Climashield-kalvo suojaa märältä ja pitää jalat kuivana.
Ulkopohjan (Premium Wet Traction Contagrip®) korkea kuviointi ja oikein sijoitetut 15 hiiliteräsnastaa takaavat uskomattoman pidon. Kengässä on vahva varvassuoja, pikanauhat ja nauhatasku. Unisex-malli.

Suositushinta: 180 €
Droppi*: 6 mm
Paino: 341 g (M: US 10), 291 g (N: US 8)
Kengän tuki: Ylipronaatio (Kevyt),Neutraali
Vaimennus:  kevyt ◼︎◼︎◼︎◼︎︎◻︎ vahva
Lestin leveys:  kapea ◼︎◼︎◼︎︎︎◻︎︎◻︎ leveä
Kiertojäykkyys:  kevyt ◼◼︎◻︎︎◻︎︎◻︎ vahva
Käyttötarkoitus: Nastoitettu,Maasto

* Kannan ja päkiän korkeusero

Tarkista myös

Bomarsund Trailrun – Sund 4.8.2018

Miehet 12 km 1 Emil Söderlund Cursores Åland 51.14 2 Isac Holmström JIK 53.37 3 …

Vastaa

X