perjantai , 10 heinäkuu 2020
Saucony Guide on pronaatiotuettu kenkä

SAUCONY GUIDE 13

Pronaatiotuettu Guide on laadukas harjoituskenkä tukea ja vaimennusta arvostavalle juoksijalle. Vaimennus on viereiseen Triumphiin verrattuna selvästi napakampi, ja juoksutuntuma on kaikin puolin luonteva.

Istuvuus on takuuvarmaa Sauconya. Kantaosa on jämäkkä ja paksusti pehmustettu. Keskiosa kiristyy jalan ympärille vaivatta, ja iltti on kengän luonteeseen sopivasti reilusti pehmustettu. Nauhoitus on tavanomainen, mutta toimii. Nauhat ovat tosin oudon lyhyet. Lesti on leveydeltään keskiverto, päkiäosastaan tilavampiakin kenkiä kuitenkin on.

Hieman pintakova vaimennus riittää raskastekoisemmankin juoksijan käyttöön. Guidella askel pyörähtää kannalta päkiälle varsin kivasti ja päkiäosan tuntuma on mainio. Kaiken kaikkiaan meno tällä kengällä on vakaata. Pääasiassa peruslenkeille tarkoitetuksi kengäksi kimmoisuuttakin on kohtuullisesti.

Guide on tukea tarvitsevan juoksijan luotettava työkalu perusharjoitteluun. Kaikki sen ominaisuudet riittävät kirkkaasti aktiiviseen käyttöön. Laadukas viimeistely ja hillityn yksinkertainen päällinen tekevät kengän ulkonäöstä tyylikkään.

Juoksija-lehden testiarvio

Pussaa   Istuvuus, sopivan napakka vaimennus, juostavuus.

Miinusta   Liian raskas vauhtijuoksuun, lyhyet nauhat.

 

Tekniset tiedot

Hinta 159 €   Paino 300 g (M: US 9,5), 261 g (N: US 8)   Droppi 8 mm

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X