perjantai , 10 heinäkuu 2020
Kevyt ja notkea juoksutuntuma: Saucony Kinvara

SAUCONY KINVARA 11

Saucony Kinvara on yhdistelmä keveyttä, mukavan pehmeää vaimennusta ja vauhdikkuutta. Se sijoittuu kevyiden kisakenkien ja päivittäisessä käytössä olevien peruslenkkareiden välimaastoon. Juoksutuntuma on miellyttävä ja eteenpäin rullaava. Notkea ja hauska kenkä houkuttelee kiihdyttelemään.

Istuvuudessa ei ole suurempia moitteita. Nauhoitus on perushyvä ja tällaiseen kenkään yllättävänkin tuhdisti pehmustettu iltti toimii kuten pitääkin. Nauhat ovat hyvät, mutta naisten mallissa ne jäivät turhan lyhyiksi.

Kevyeksi kengäksi vaimennusta on mukavasti, mutta kimmoisuutta ja napakkuutta on ainakin perusharrastajalle riittävästi. Päkiävoittoisesti askeltava aktiivijuoksija saattaa kuitenkin mieltää kengän yleistuntuman kovimpiin vauhteihin liian löysäksi. Keveyttä on haettu sijoittamalla ulkopohjaan kulutuskestävintä kumia vain isovarpaan kohdalle ja kantaosan ulkoreunalle.

Kinvara sopii parhaiten perusharrastajan vauhtikengäksi ja kokeneelle juoksijalle päivittäiseen treenikäyttöön. Mukavan vaimennuksen ja keveyden ansiosta Kinvara voisi olla monelle kuntojuoksijalle sopiva puolimaratonin tai maratonin kisakenkä. Miesten mallin keltainen väri on pirteä poikkeus.

Juoksija-lehden testiarvio

Plussaa  Miellyttävä juoksutuntuma, vaimennus, notkea, hauska.

Miinusta  Turhan löysä aivan kovimpiin vauhteihin

Tekniset tiedot

Hinta 149 €   Paino 235 g (M: US 9,5), 201 g (N: US 8)   Droppi 4 mm

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X