perjantai , 10 heinäkuu 2020
Saucony Triumph antaa ylellistä pehmeyttä

SAUCONY TRIUMPH 17

Triumph on ylenpalttisen pehmeästi vaimennettu harjoituskenkä, testaajamme sanoin ”kotoisa kuin kotisohva”. Ylellisestä pehmeydestään huolimatta se ei tunnu liian raskaalta.

Kenkä istuu mukavasti jalkaan, ja kantaosan pehmusteet ovat muhkean pehmeät. Jalan keskiosa pysyy toimivan nauhoituksen ansiosta varmasti paikallaan (aiemmissa versioissa käytetty ISO-nauhoitus on onneksi hylätty) ja paksu iltti on erittäin mukava. Lesti on leveydeltään keskitasoa.

Neutraalille askeleelle sopiva Triumph on tarkoitettu erityisesti pitkille lenkeille ja jalkojen helliviin palauttaviin hissutteluihin. Vauhdikkaammissa treeneissä kiertolöysällä kengällä on hankala saada askeleeseen napakkuutta, ja etenkin kaarteissa paksu ja pehmeä kenkä tuntuu epävakaalta ja huojuvalta. Leveälle levittyvä pohja tuo kuitenkin menoon vakautta rauhallisemmassa vauhdissa.

Triumph ei koreile ulkonäöllään. Miesten mallin musta-tummanharmaa väri heikosti erottuvalla logolla tekee ulkonäöstä mitäänsanomattoman.

Juoksija-lehden testiarvio

Plussaa  Ylellinen vaimennus, laatuvaikutelma.

Miinusta  Sopii vain rauhalliseen menoon, epävakaa reippaassa vauhdissa.

 

Tekniset tiedot

Hinta 179 €   Paino 308 g (M: US 9,5), 271 g (N: US 8,5)   Droppi 8 mm

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X