torstai , 9 heinäkuu 2020
Saucony Triumph ISO 5

SAUCONY TRIUMPH ISO 5

Juoksija-lehden testiarvio

Saucony Triumph ISO 5 on hyvin samanoloinen kenkä kuin merkin Guide. Lue siis myös sen arvio tästä klinikasta. Guidessa on jonkin verran pronaatiotukea, Triumph puolestaan selkeästi neutraali. Triumphin muita sisarmalleja ovat muun muassa pronaatiotukea antavat Liberty Iso ja Hurricane Iso sekä kepeämpi ja neutraali Ride Iso.

Triumphin kaksiosainen välipohja näyttää massiiviselta. Kantapää on 8 milliä päkiää korkeammalla. Päällinen on yhtenäistä ja sukkamainen, jota hallitsee Sauconyn ISO-nauhoitussysteemi. Kantakuppi on muhkeasti muotoiltu.

Testaajamme pitivät Triumphin iskunvaimennusta hyvänä. Sivuttaistukea kengässä ei kuitenkaan ole, eikä neutraalissa mallissa tule ollakaan. Rakenne tuntuu jopa löysältä, sillä kenkä on kookkaaksi malliksi kiertolöysä, notkea, pehmeä. Jotkut kokevat sen mukavan pehmeänä tunteena, toisille kenkä ”falskaa joka suuntaan”.

Lesti ja rakenne ovat leveähköjä. Leveä pohja antaa vakautta, vaikka kenkä ei muuten ohjaa askelta. Kantapään korkeahko droppi ohjaa askelta kokojalalle ja kantapäälle. ISO-nauhoitussysteemi ja paksu iltti jakavat mielipiteitä.

Sopii Mukavan pehmeää tuntumaa hakevalle perusharjoitteluun.
Plussaa Jalalla vapaa tunne.
Miinusta Kengän löysä rakenne ei miellytä kaikkia.

Tekniset tiedot

Kengän tuki Neutraali
Vaimennus Hyvä
Kiertojäykkyys Löysä rakenteeltaan näin massiiviseksi kengäksi
Käyttötarkoitus Harjoituskenkä
Suositushinta 179 e
Droppi 8 mm
Paino Miehet 323 g (keskikoot)

Tarkista myös

Työkaluja vauhtivetoihin

Intervalliharjoittelussa on monia mahdollisuuksia. Tässä muutamia huippujuoksijoiden malleja, joita myös kuntoilijan on helppo käyttää hyödykseen. …

Vastaa

X