tiistai , 13 huhtikuu 2021
Juoksija-lehti lehtiarkisto digilehti

Ota Juoksijan lehtiarkisto käyttöön

Juoksijan jokainen numero vuodesta 2010 alkaen löytyy digitaalisesta lehtiarkistosta, joka on avoinna lehtitilaajillemme sekä digiversion tilaajille. Lehtiarkisto on kätevä myös reissussa. Luet tuoreen lehden arkistosta ilman viivettä.

Pääset Juoksijan lehtiarkistoon, kun tilauksesi on voimassa ja olet aktivoinut käyttäjätunnuksesi verkkosivustoillemme. Sama käyttäjätunnus toimii Juoksijan lisäksi Hiihto-lehden ja Pyöräily+Triathlonin sivustoilla.

Vanhoille tilaajillemme olemme aktivoineet käyttäjätunnuksen verkkokäytön automaattisesti, jos tilaajatiedoissa on ollut sähköpostiosoite. Sivustollamme käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite. Salasana on ensimmäisellä kirjautumiskerralla Juoksija-korttisi numero. Salasana kannattaa vaihtaa ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Jos käyttäjätunnuksesi on aktivoitu verkkokäyttöön, toimi seuraavasti:

  1. Kirjaudu sivustollemme osoitteessa www.juoksija-lehti.fi/my-account/
  2. Kirjauduttuasi mene lehtiarkistoon osoitteeseen www.juoksija-lehti.fi/lehtiarkisto/

Voit kokeilla kirjautumista yllä olevan ykköskohdan linkistä, jos olet epävarma siitä, onko tunnuksesi jo aktivoitu verkkokäyttöön.

Jos käyttäjätunnustasi ei ole aktivoitu, aktivoi käyttäjätunnuksesi verkkokäyttöön Juoksija-lehden sivustolla osoitteessa www.juoksija-lehti.fi/kayttajatunnuksen-aktivointi/

Kun käyttäjätunnuksesi on aktivoitunut verkkokäyttöön, pääset kirjautumaan yllä olevalla ohjeella sivustoillemme ja tilaajana lukemaan lehdet lehtiarkistosta.

Mikäli et tiedä Juoksija-korttisi numeroa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tilaukset@juoksija-lehti.fi.

X