torstai , 6 toukokuu 2021

Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 1.1.2016 alkaen

Tilauksen voi tehdä kestotilauksena tai määräaikaisena. Kestotilaus jatkuu automaattisesti, ellei tilaaja irtisano tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi. Kestotilaus on aina edullisempi kuin vastaavan pituinen normaalihintainen määräaikaistilaus. Kestotilaus jatkuu tilausjakso kerrallaan kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan niin pitkään kuin tilaaja haluaa. Määräaikainen tilaus päättyy maksetun tilausjakson loppuun, eikä sitä voi irtisanoa kesken sopimuskauden. Kestotilaus on mahdollista päättää aikaisintaan ensimmäisen tilauskauden loppuun.

Peruutusilmoituksen voi tehdä kirjallisesti, puhelimitse tai sähköisen asiakaspalvelun kautta. Kestotilauksen voi peruuttaa jo maksetun tilauskauden loppuun.
Maksun viivästyessä Kustannus Oy Juoksija perii maksumuistutuksista ja viivästyneestä maksusta aiheutuneet kulut ja korot.

Jos tilausmaksua ei ole maksettu viimeistään eräpäivänä, Kustannus Oy Juoksijalla on oikeus katkaista lehden lähettäminen kunnes lasku on maksettu. Maksamattomina puretuista tilauksista veloitetaan huomautusmaksun lisäksi irtonumerohinta siltä ajalta, jonka tilaaja on ehtinyt saada lehteä.

Tilaukset laskutetaan ennen uuden tilausjakson alkua. Uusi kestotilaus ja määräaikainen tilaus laskutetaan tilausjakson alussa. Jatkossa kestotilaus laskutetaan aina laskutusjakson vaihtuessa.

Tilaajalla on kuluttajasuojalain 6. luvun mukaisesti oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden tai laskun/tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Kauppa voidaan peruuttaa myös ennen lehden saapumista. Tämän jälkeen tilauksen voi joustavasti perua koska vain. Tällöin peruutus astuu voimaan aikaisintaan kuluvan tilausjakson loppuun.

Jos tilauksesta maksetaan suurempi summa kuin laskuun on merkitty, liikaa maksettu osuus siirtyy seuraavan tilausjakson hyväksi. Jos tilaaja haluaa liikaa maksamansa summan rahanpalautuksena, Kustannus Oy Juoksija maksaa sen vähennettynä syntyneillä käsittely- ja pankkikuluilla.

Tilaukseen mahdollisesti kuuluva kaupanpäällinen toimitetaan tilausmaksun maksamisen tai laskun yhteydessä. Kaupanpäällisiä ei toimiteta ulkomaille, eikä hakematta jääneitä kaupanpäällisiä lähetetä uudelleen.

Aikakauslehdet toimitetaan force majeure (lakko, tuotannolliset häiriöt yms.) -varauksin. Kustannus Oy Juoksija ei suorita hyvitystä ylivoimaisen esteen takia julkaisematta tai toimittamatta jääneistä lehdistä.

Annettuja yhteystietoja voidaan käyttää kaikkiin Kustannus Oy Juoksijan henkilötietojen käyttötarkoituksiin Kustannus Oy Juoksija kuluttaja-asiakasrekisterin tietosuojaselosteen ja henkilötietolainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien suoramarkkinointiin. Yhteystietojen käytön tai luovutuksen voi kuitenkin kieltää ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

X