torstai , 6 toukokuu 2021

Hiihto määräaikainen

49.5061.00

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): 193 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Rakkaudesta hiihtoon!

Hiihto-lehti on tavoitteellisesti harjoittelevien kuntoilijoiden, junioreiden ja kilpahiihtäjien valmentaja. Se keskittyy käytännönläheisen, asiantuntevan ja tuoreen harjoittelu- ja valmennustiedon välittämiseen.

 

Upeasti kuvitettu lehti hehkuttaa hiihdon hienoutta ja monipuolisuutta. Käytännön harjoitteluohjelmat, välineet ja testit, henkilöhaastattelut, pitkiin hiihtoihin valmistautuminen ja kilpahiihtäjien kuulumiset ovat lehden vakiosisältöä.

 

Hiihto-lehdessä on alan huippuasiantuntijoiden opastusta harjoitteluun, kiinnostavia henkilökuvia, hyödyllisiä vinkkejä suksien ja muiden välineiden hankintaan sekä voiteluun. Juttujen aiheina ovat myös lihashuolto, erilaiset oheistreenit ja kesäharjoittelu rullasuksilla.

 

Lehti testaa ja vertailee kauden uutuuksia, kuten suksia, monoja, hanskoja, rullasuksia, hiihtoasuja jne. Siinä kerrotaan kauden parhaista hiihtotapahtumista ja hiihtokohteista. Lehti myös ottaa kantaa kilpahiihdon ja -valmennuksen ajankohtaisiin asioihin. Hiihto ilmestyy 5 kertaa vuodessa. Päätoimittaja Seppo Anttila. Asiantuntijana mm. Sami Jauhojärvi ja huippuvalmentajat Toni Roponen ja Jarmo Punkkinen sekä kolumnisteina mm. Heikki Pusa.

 

Määräaikainen tilaus päättyy maksetun tilauskauden loppuun automaattisesti. Huomaa, että tilaushinnat muihin EU-maihin ja muualle maailmaan ovat postituskulujen takia korkeammat kuin Suomeen.

Lisätiedot

Kestotilaus

Suomi, Eurooppa, Muu maailma

X