tiistai , 13 huhtikuu 2021

Juoksijan kestotilaus lahjaksi

77.00

Tilaa Juoksija lahjaksi ystävällesi! Lahjan antajana saat itsellesi kolme numeroa haluamaasi lehteä.

HUOM! Kirjoita lisätiedot-kenttään, mistä lehdestä haluat itsellesi lahjaksi kolme numeroa sekä kestotilauksen saajan tiedot (nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero).

Tuotetunnus (SKU): 1026 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Juoksija – Intohimosta juoksuun!

Juoksija on Suomen ainoa juoksuun ja kestävyyslajeihin erikoistunut lehti. Se on edelläkävijä monissa harjoitteluun, valmennukseen, lihashuoltoon, terveyteen ja ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä. Mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, värikkäät juoksutapahtuma- ja kisaraportit sekä alan uutuustuote-esittelyt tarjoavat lukijoille tuoreita näkökulmia juoksun maailmaan.

 

Juoksija-lehdessä on asiantuntevaa ja monipuolista tietoa kunto- ja aktiivijuoksijoille harjoittelusta, ravinnosta, terveydestä ja juoksualan uutuuksista. Liitteenä julkaistaan koko vuoden kilpailut kattava juoksukalenteri. Juoksijan vuosikerta koostuu kahdeksasta numerosta, jonka lisäksi tilaajat saavat Polkujuoksija -lehden.

Tilaaja saa monia etuja!

 

Tunnuksensa sivuillemme aktivoinut lahjan saaja saa käyttöönsä Nettivalmentajan, jonka avulla 8 000 juoksijaa harjoittelee kohti tavoitteitaan. Lahjaan kuuluu myös digitaalinen Juoksija-kortti, jolla saa rahanarvoisia etuja, kuten alennuksia lähes 500 juoksutapahtuman osanottomaksuista ja alennuksia lukuisista urheiluliikkeistä. Myös digitaalisen Juoksija-kortin käyttö vaatii käyttäjätunnuksen aktivointia.

 

Huomaa, että tämä lahjatilaus ja tilaajalahja postitetaan vain Suomeen.

X