maanantai , 24 helmikuu 2020

Juoksijan kestotilaus lahjaksi

75.00

Tilaa Juoksija lahjaksi ystävällesi! Lahjan antajana saat itsellesi kolme numeroa haluamaasi lehteä.

HUOM! Kirjoita lisätiedot-kenttään, mistä lehdestä haluat itsellesi lahjaksi kolme numeroa sekä kestotilauksen saajan tiedot (nimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero).

Tuotetunnus (SKU): 1026 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Juoksija – Intohimosta juoksuun!

Juoksija on Suomen ainoa juoksuun ja kestävyyslajeihin erikoistunut lehti. Se on edelläkävijä monissa harjoitteluun, valmennukseen, lihashuoltoon, terveyteen ja ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä. Lehden laajat ja puolueettomat kenkätestit ovat käsite. Mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, värikkäät juoksutapahtuma- ja kisaraportit sekä alan uutuustuote-esittelyt tarjoavat lukijoille tuoreita näkökulmia juoksun maailmaan.

 

Juoksija-lehdessä on asiantuntevaa ja monipuolista tietoa kunto- ja aktiivijuoksijoille harjoittelusta, ravinnosta, terveydestä ja juoksualan uutuuksista. Liitteenä julkaistaan koko vuoden kilpailut kattava juoksukalenteri. Juoksijan vuosikerta koostuu kahdeksasta numerosta, jonka lisäksi tilaajat saavat Polkujuoksija -lehden.

Tilaaja saa monia etuja!

 

Tunnuksensa sivuillemme aktivoinut lahjan saaja saa käyttöönsä Nettivalmentajan, jonka avulla 8 000 juoksijaa harjoittelee kohti tavoitteitaan. Lahjaan kuuluu myös digitaalinen Juoksija-kortti, jolla saa rahanarvoisia etuja, kuten alennuksia lähes 500 juoksutapahtuman osanottomaksuista ja alennuksia lukuisista urheiluliikkeistä. Myös digitaalisen Juoksija-kortin käyttö vaatii käyttäjätunnuksen aktivointia.

 

Huomaa, että tämä lahjatilaus ja tilaajalahja postitetaan vain Suomeen.

X