tiistai , 20 elokuu 2019

Juoksija kestotilaus + Paavo Nurmi Marathon

75.00

Tilaa Juoksijan kestotilaus itsellesi tai lahjaksi – tarjoamme osallistumisen 2019 Paavo Nurmi Marathon -tapahtumaan! Voit osallistua mille tahansa matkalle: 10 kilometriä, puolimaraton tai maraton. Tilauksen jälkeen asiakaspalvelumme lähettää sinulle tarkat ohjeet ilmoittautumisesta tapahtumaan.

HUOM! Mikäli tilaat Juoksijan lahjaksi, kirjoita lahjan saajan tiedot kassalla lisätiedot-kenttään.

Tuotetunnus (SKU): 1025 Osasto:

Kuvaus

Paavo Nurmi Marathon – juoksijan juhlaa!

Paavo Nurmi Marathon on Suomen suurimpia juoksutapahtumia. Vuoden 2019 tapahtuma järjestetään Turussa lauantaina 17. elokuuta 2019. Juoksija-lehti on tapahtuman pääyhteistyökumppani ja siksi tarjoamme sinulle tai ystävällesi tilaisuuden osallistua tähän upeaan tapahtumaan.

Juoksijan monet edut

Tilaajana saat lisäksi käyttöösi Nettivalmentajan, jonka avulla 8 000 juoksijaa harjoittelee kohti tavoitteitaan. Tilaajat saavat myös Juoksija-kortin, joka tuo rahanarvoisia etuja kuten alennuksia lähes 500 juoksutapahtuman osanottomaksuista ja alennuksia lukuisista urheiluliikkeistä.

 

Paavo Nurmi Marathon -tarjous koskee vain uusia, Suomeen tehtäviä tilauksia. Tarjoukseen on oikeutettu henkilö, jolla ei ole ollut voimassa olevaa Juoksija-lehden tilausta viimeisen kahden vuoden aikana. Kestotilaus jatkuu automaattisesti, ellei tilaaja irtisano tilaustaan. Kestotilaus jatkuu tilausjakso kerrallaan kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan niin pitkään kuin tilaaja haluaa. Kestotilaus on mahdollista päättää aikaisintaan ensimmäisen tilauskauden loppuun.

X