maanantai , 18 tammikuu 2021

Lehtitilaus + seuratuki

45.9077.00

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tue omaa urheiluseuraasi tilaamalla Juoksija, Hiihto tai Suunnistaja!

 

HUOM! Kirjoita lisätiedot kenttään seuran nimi kokonaisuudessaan, jota haluat tukea!

 

Valitse haluamasi lehti valikosta.

 

Juoksija-lehden tilauksesta lahjoitamme 20€ ja Hiihdon sekä Suunnistajan tilauksesta 15€ valitsemallesi urheiluseralle, kun teet tilauksen tämän seuratukikampanjan kautta. Tilaus alkaa seuraavasta ilmestyvästä numerosta. Tilaus on kestotilaus ja voimassa niin kauan kunnes tilaus peruutetaan. Seuratuki hyvitetään seuralle ensimmäisen vuoden tilaushinnasta. Kampanjan voi hyödyntää vain uusi asiakas, jolla ei ole ollut voimassa olevaa tilausta viimeisen vuoden aikana. Tilaus tehtävissä vain Suomeen.

Tilausvaiheessa voi ilmoittaa tukevansa mitä tahansa kotimaista urheiluseuraa. Olemme yhteydessä urheiluseuroihin, joita seurakampanjalla on haluttu tukea.

 

Juoksija-lehden kestotilaukseen kuuluu vuodessa 8 lehteä + Polkujuoksija, Hiihto-lehden kestotilaukseen 5 lehteä ja Suunnistajan kestotilaukseen 6 lehteä + yksi Juoksija-lehti. Uuden tilaajan etuna saat lisäksi tilaajalahjaksi kaksi ekstralehteä.

 

Tilaajan edut:

Tilaajana saat käyttöösi Juoksija-kortin, jolla saat alennusta mm. useista Intersporteista ja satojen juoksutapahtumien osallistumismaksuista sekä lehtiarkiston, jossa pääset lukemaan lehtiä digimuodossa usean vuoden takaa sekä uusimman ilmestymispäivästä alkaen. Juoksija-lehden tilaajana saat käyttöösi myös nettivalmentajan, jolla räätälöit itsellesi sopivan harjoitusohjelman esimerkiksi maratonille.

Lisätiedot

Lehden valinta

Juoksija-lehti, Hiihto-lehti, Suunnistaja

X