maanantai , 9 joulukuu 2019

Juoksija kestotilaus

75.00105.00

Tilaa Juoksija! Saat lahjaksi Juokse-kirjan tai kaksi ekstralehteä!

HUOM! Valitse tilaajalahja ostoskorissa ennen kuin menet kohtaan ”Kassa”. Mikäli et valitse tilaajalahjaa, lähetämme sinulle Juokse! -kirjan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Juoksija – Intohimosta juoksuun!

Juoksija on Suomen ainoa juoksuun ja kestävyyslajeihin erikoistunut lehti. Se on edelläkävijä monissa harjoitteluun, valmennukseen, lihashuoltoon, terveyteen ja ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä. Lehden laajat ja puolueettomat kenkätestit ovat käsite. Mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, värikkäät juoksutapahtuma- ja kisaraportit sekä alan uutuustuote-esittelyt tarjoavat lukijoille tuoreita näkökulmia juoksun maailmaan.

 

Juoksija-lehdessä on asiantuntevaa ja monipuolista tietoa kunto- ja aktiivijuoksijoille harjoittelusta, ravinnosta, terveydestä ja juoksualan uutuuksista. Liitteinä julkaistaan harjoituspäiväkirja ja koko vuoden kilpailut kattava juoksukalenteri. Juoksijan vuosikerta koostuu yhdeksästä numerosta.

Tilaajana saat monia etuja!

 

Tilaajana saat käyttöösi Nettivalmentajan, jonka avulla 8 000 juoksijaa harjoittelee kohti tavoitteitaan. Tilaajat saavat myös Juoksija-kortin, jolla saa rahanarvoisia etuja, kuten alennuksia lähes 500 juoksutapahtuman osanottomaksuista ja alennuksia lukuisista urheiluliikkeistä.

 

Huomaa, että tilaushinnat muihin EU-maihin ja muualle maailmaan ovat postituskulujen takia korkeammat kuin Suomeen.

 

Voit tilata lehden myös lahjaksi ystävällesi, jolloin lasku postitetaan sinulle ja tilaajalahja sekä lehti lahjatilauksen saajalle. Joululahjatilaukset: Mikäli haluat ensimmäisen lehden ja lahjan maksajalle, niin ilmoita siitä tilaustietojen lisätietokentässä.

Lisätiedot

Kestotilaus

Suomi, Eurooppa, Muu maailma

X