torstai , 6 toukokuu 2021

UKK

Tälle UKK-sivulle olemme koonneet ohjeita ja vastauksia verkkosivujemme käyttäjiä askarruttaneisiin asioihin.

Juoksija-kortti

Vuodeksi 2019 perinteinen Juoksija-kortti muuttuu digitaaliseksi. Julkaisemme uuden Juoksija-mobiilisovelluksen, josta löydät satoihin etuihin oikeuttavan Juoksija-korttisi sekä paljon muuta. Sovelluksen julkaisuun saakka löydät Juoksija-kortin verkkosivuiltamme.

Ohjeet:

  1. Mene osoitteeseen www.juoksija-lehti.fi/oma-tili/ ja kirjaudu tunnuksellasi. Mikäli olet tehnyt tilauksen uusilta verkkosivuiltamme, olet luonut itsellesi sähköpostiosoitteeseesi perustuvan käyttäjätunnuksen. Muutoin käyttäjätunnus on yhteystietona antamasi sähköpostiosoite, mikäli olet sellaisen antanut. Salasana on aluksi Juoksija-korttisi numero ilman etunollia. Jos sinulla ei ole aktiivista tunnusta, aktivoi tunnus osoitteessa www.juoksija-lehti.fi/kayttajatunnuksen-aktivointi/
  2. Kirjauduttuasi löydät Juoksija-kortin kohdasta Juoksija-kortti. Jos käytät sivustoamme mobiililaitteella, kortti tulee näkyviin valikon alapuolelle.
  3. Mikäli sinulla on Juoksija-korttiin oikeuttava tilaus, kortissa lukee nimesi, Jk-numerosi sekä kortin vuosiluku. Digitaalinen Juoksija-kortti on voimassa tilausjakson loppuun asti. Jos tilauksesi loppuu esimerkiksi huhtikuussa, korttisi ei ole voimassa enää toukokuussa. Mikäli näet pelkän Juoksija-kortin pohjan, voit hankkia korttiin oikeuttavan tilauksen verkkokaupastamme. Jos tilauksesi on jo voimassa, mutta et näe kirjauduttuasi Juoksija-korttiasi oikein, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@juoksija-lehti.fi.

Mistä löydän Juoksija-kortin numeron?

Näet Juoksija-korttisi numeron digitaalisesta Juoksija-kortistasi, vanhasta muovisesta Juoksija-kortistasi tai laskusta kohdasta ”asiakasnumero”.

Mistä saan Juoksija-kortin numeron ensimmäistä kirjautumista varten?

Jos olet pyytänyt tunnuksesi aktivointia tai olet vanha tilaaja ja tunnuksesi on tuotu uusille sivuillemme automaattisesti, ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana toimii Juoksija-korttisi numero.

Mikäli et löydä Jk-numeroasi, voit tilata uuden salasanan käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseesi. Tällöin et tarvitse edes ensimmäiseen kirjautumiseen Jk-numeroa ja kirjautumisen tehtyäsi löydät Jk-numerosi digitaalisesta Juoksija-kortistasi.

Juoksija-kortin etujen käyttö

Olemme lähiaikoina julkaisemassa sovelluksen, josta löydät digitaalisen Juoksija-korttisi. Sovelluksen julkaisuun saakka saat Jk-edut seuraavasti:

  1. Avaa älypuhelimesi nettiselain.
  2. Avaa nettisivuilta löytyvä Juoksija-korttisi. Ohjeet löydät ylempää tältä sivulta.
  3. Näytä kortti puhelimesi näytöltä etua käyttäessäsi.

Minulla ei ole älypuhelinta. Miten voin osoittaa Juoksija-kortin voimassaolon esimerkiksi kisapaikalla tai urheiluliikkeessä?

  1. Avaa tietokoneesi nettiselain.
  2. Avaa nettisivuilta löytyvä Juoksija-korttisi. Ohjeet löydät ylempää tältä sivulta.
  3. Tulosta selaimesi tulosta-komennolla sivu, jolla Juoksija-korttisi näkyy.
  4. Näytä tuloste etua käyttäessäsi.

Minulla ei ole älypuhelinta eikä tietokonetta. Miten saan Jk-edut käyttööni.

Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta eikä tietokonetta etkä pääse käyttämään tietokonetta luontevasti muutoin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 09-4342040.

 

X